fredag 5 oktober 2007

Trevligt sällskap på promenaden....

När man är ute här så är det inte ovanligt att det dyker upp nån apa här och där....när vi var ute häromdagen kom det en hel flock på ca 40 st.




Barnen får lära sig i skolan att inte visa tänder , le mm (åt aporna alltså )
Då inbjuder man till "fight" .....naturligtvis var pappan i vår familj tvungen att göra just detta ! ( lite obstinat får man ju vara vid 30+ ibland )
Som synes på bilderna tyckte de inte detta kändes som en seriös inbjudan.


Tack för alla fina komentarer och mail jag fått angående barnhemmet - har fått frågor om att skicka saker till dem....detta var naturligtvis det första man tänkte på;vad kan man ge dem som de behöver.
Tyvärr berättade en volontär att de har köpt bla ett aktivitetsbord till varje barn , men tre dagar efter var de borta allihop. Personalen visste ingenting om detta (!?) Så var fallet med fler saker som inhandlats och skänkts.Det kan också vara så att äldre barn går in och tar saker för att sälja på gatan. Det som fanns var mjölkersättning och blöjor och det är ju en positiv faktor i det hela. Jag skall fråga vidare men som det ser ut nu tror jag inte det är någon ide´att skicka något-men tack ändå.

1 kommentar:

Anonym sa...

hittade dig genom en annan bloggare och lägger till dig i mina favoriter för en så intressant blogg tittar jag gärna in till igen.