lördag 22 september 2007

"Shabby chic"...vintage....C.v.Linne´...ja,mycket är det som är "inne" just nu.Man hakar på det som känns rätt och fungerar för en själv...eller hur?!

Nej , man blir så påverkad av allt runtomkring! Nu "nätknarkar " alla på lantliga romantiksidor (jag inget undantag ) hur kommer det sig att vi alla är så lika fast det enda vi vill är att vara lite speciella och egna? Ja,inte vet detta snillet lösningen på den ekvationen....här kommer iallafall lite fina saker som jag är sååå sugen på....trivselbilder man blir glad av!


Den här kunde man vinna i en tävling på "mama"....fyran får bli en tjej, eller en kille med dragning åt det rosa hållet.



Härlig köksbild från IB.Laursen (de har ju så fina saker men "to bad" ingen näthandel)


Lite finfina ramar som ser ut som de är från mormors tid VILL JAG HA !!
(ramarna finns på House Doctor att köpa )
Ja , det får bli en liten "mammon-tur" imorgon för att kika på lite saker till lägenheten. Idag har dessutom den minste mannen i familjen roat sig med att göra fällor för syskonen genom att knyta fast hopprep i bordet där min fina urna stod full med orkidee´r & monsterablad.....finns urnan kvar i livet tror ni ? Nej den fick gå till de sälla jaktmarkerna i tusen bitar....så mamma är helt klart värd lite nya inköp.
















Inga kommentarer: