torsdag 6 september 2007

Långweekend...



Tioman Island fick besök av en mycket trött trebarnsfamilj nu i helgen,då Malaysia firade "Merdeka" .(50 år av nationens självstyre )

En inflygning över vita stränder med turkost vatten kändes så bra efter att tillbringat en timma i ett propellerplan som sett sina bästa dagar.

Mamma i familjen (jag) gillar ju inte att flyga heller så en liten IKEA-termos med "värmande" innehåll gjorde sitt till att inflygningen kändes så bra....hm,...

Sen simmade vi med "Nemo" och hans kompisar i havet,snorklade över korallrev och fick verkligen uppleva mycket av naturens under!

Det fanns även lite andra djurkompisar som jag hellre hade sett uppstoppade....eller på TV i Robinson eller nåt annat "exotiskt" program.

Ja,ni gissade rätt ,det var varaner i floden i hotellområdet.

Och som ni flesta vet är jag ingen reptilälskare direkt.

Men trots varaner så var resan helt underbar-man kände det som en dröm varje morgon när man vaknade och tittade ut över detta kristallklara hav.
Mannen hade beställt rum i hus bokstavligen PÅ stranden och han hade dessutom sett till att frun fick aromamassage i ett spa som låg ute med små porlande fontäner och rökelsedoft som låg som en hinna över massagebädden....alltså ibland älskar man bara dem mer än vanligt!
En underbar härlig semester var det iallafall,önskar att fler kunde få uppleva detta paradis på jorden....

1 kommentar:

Pernilla sa...

Ah, lyckliga du! Ser underbart ut (utom ödleasen då förstås). Är liiiite avundsjuk bara! Men du får en kram ändå! Kram.