söndag 20 januari 2008

Avkopplande helg...

Måndag , ny vecka även här på andra sidan jorden.

Chinese New Year närmar sig med sina festligheter och det märks för det pyntas överallt....på tal om chinese så fick jag frågan om hur det går att pruta i chinatown , och det där är ett blogginlägg som kräver sitt radutrymme så jag ber att få återkomma i detta ämne!
I helgen har vi bla varit ute med goda vänner , och en käck "sak" de har här i detta land är att en del restauranger har en egen bil som du kan ringa och bli hämtad vid dörren och också hemkörd på kvällen-GRATIS! (restaurangägare i Sverige läs och lär , om ni vill ha lite mer ruljangs på affärerna är detta ett bra tips)
Det kallas "booze-taxi"..hm...men helt ok för två barnfamiljer med tre barn vardera att få åka i....för att inte tala om hur kul ungarna hade i bagagen!
Ja,inte annat än att man fick lite flash-backs från 70-talet när man fick sitta i kompisarnas stora granada ända till Borås djurpark.
(mindre kul att alla var åksjuka , men det är en annan historia)
F.ö var vi på bio och såg en ny barnfilm som hette Alvin and the Chipmunk´s-så söt och mysig film. Biograferna här är enorma och det är nya filmer hela tiden...på bilden ser ni en liten del av biografen på "Midvalley". Här äter man karamelliserade popcorn och varm majs med salt när man går på bio , och hur konstigt det än låter har man gillat läget och vant sig och nu kan man inte tänka sig något annat.

Och som sig bör en ritigt god sushi på sushi-king på helgen....jag har fått dille på dessa "jellyfishes with chili" - Yummie!!!

Inga kommentarer: