tisdag 20 november 2007

Vardagens slit & släng....

..är det i en världsmetropol som denna med.

Hade tänkt kunna sitta och pyssla lite med barnen men var tar tiden vägen?? Det är hämtning , lämning , doktorsbesök , läxläsning , simlektioner..ja,ni vet.

Just nu snurrar allt på fort här hos oss och det är knappt man hinner med.

Man vaknar med svullna ögon efter att ha vandrat runt i allas sängar ( för att försöka få en liten ostörd stund med sömn ) och undrar var natten tog vägen. Positivt här är att man har sol när man vaknar (much easier to go up ! ) och det behövs inga vinterkläder ( spar miiinst en 20 minuter på det ) och det är fullt av mammor /pappor som lämnar sina barn på morgonen på skolan så man får alltid en liten trevlig pratstund med någon.

Eftersom det är mkt varmt här kan man inte stressa som vi gör i Sverige , människor tar det lugnare och det är skönt!!! Hoppas man kan anamma det lite tills man åker hem sen.

Så jag skall försöka tagga ner lite på tempot och prioritera bättre....låter väl förnuftigt ?! Nu skall det bakas här i huset till dotterns "Thanksgiving "-fika på skolan.....kanske några smarriga cupcakes kanske??


1 kommentar:

Anonym sa...

Hej!

Jag har hittat din blogg via olika inredningsbloggar. Det är ett litet sammanträffande eftersom jag besökte min kusin och hans fru i mitten av april i år, just i Kuala Lumpur. Vi var uppe i tornet, som syns på din bild, och gick på bryggförbindelsen mellan de två tornen. De bor antagligen i något område nära där ni bor eftersom jag känner igen ett områdes namn som du skrivit i ett tidigare inlägg. Vill bara ge ett förslag på en inredningsbutik som vi besökte när vi var där.Tror att den låg i närheten av China market (town). Det såg ut som en vanligt kontorsbyggnad och butiken låg ett par våningar upp. Inne i butiken fanns även ett cafe. Tror att ägaren heter Peter Hoe. Har du varit där?
MVH Anette