tisdag 13 november 2007

Förkyld o trött....


Kan man vara här med , men till skillnad från Sverige finns här en suverän sjukvård att tillgå när man drabbas av sjukdom.

"Vår " lilla klinik heter Global Doctor´s och ligger gatan nedanför vårt hus.

Du sätter dig i väntrummet(utan att beställa tid innan) du får ofta komma in med en gång och superbra läkare tar emot dig.

En diagnos ställes och medicin får du med dig hem direkt , och då medicin som räcker endast den tid du skall ta den....så man slipper alla dessa burkar som dräller överallt med gamla piller.


Inte ovanigt att du skickas till specialistläkare för att få en riktig expertkommentar.....och dessa specialister kommer till kliniken så du behöver aldrig åka någonannanstans - SVERIGE SE & LÄR!!

Ja, vår familj har ju en helt klar gedigen sjukdomshistoria så jag vet verkligen vad jag talar om.....och det är underbart att slippa "kämpa" sig till att bli trodd , och inte bli avvisad respektlöst , vilket händer för ofta i vårt avlånga land.


Ni hör va!? Jag är helt salig över denna sjukvård som dessutom är busbillig med....vi svenskar skall nog sluta slå oss för bröstet-vi ligger långt efter i många aspekter om man jämför med andra länder.

1 kommentar:

Ett stenkast från Fyndet sa...

Förstår att du är nöjd! Har en kompis som var gravid med nr 2 i KL, och hon hade en barnmorska och läkare som följde hela graviditeten. När det var dags att föda ringde hon sitt team, som kom in till förlossningen och var med när sonen föddes. Ingen jättekostnad.