söndag 21 september 2008

HEMMA IGEN EFTER 4 dAGAR FULL TOTAL RELALALALAXA........... Vi har njutit av natur av gott och ont......dyka med sköldpaddor var mäktigt-verkligen! Att L*fick se lokalbefolkningen komma utbärandes på en annakonda från skogen jämte stranden kändes sådär....och när en stor orm gled snett i trädet o trillade ner precis framför mig o dottern på stigen hjälpte inga betablockerare i världen-då blir man rädd!!!
Men vilken tripp vi har haft , snorklat med vackra fiskar o koraller,sett bläckfisk , trampat jämte rockor,sett flying dogs som svingat sig från träd till träd......naturens under.
Vattnet är som en bättre pool med sndbotten,sikten är hur många meter som helst nedåt så tom barnen har kunnat träffa på nemofiskarna och annat mysigt.
Svärmor hade blivit tokig om hon varit med eftersom jag vet att hon älskar snäckor och här fanns det gott om dem......tyvärr marinparkområde så inga snäckor åker från ön. (om man inte packar dem i "bubbelplast" så ingen ser på security´s röntgenskärm vad det är.....say no more!
Ingen ville åka hem idag när det väl blev dags-förståeligt!! Avslappnat-enkelt-go´mat (det som fanns nu under ramadahn.....hm) Så klarar ni av att slå ner på tempot,acceptera lite reptilbesök eller kackerlacksbesök samtidigt ni njuter av storslagen natur,ett otroligt lugn,och hejdlöst klart vackert havsbad så åk till perhentian.

1 kommentar:

Anna sa...

Men guuuud sååååå lovely, vill vara där :-) Kram Anna