tisdag 13 maj 2008

Singapore...

Världens renaste land...ja,det kan nog stämma.Förbud mot att föra in tuggummi in i landet flaggar nog för extrem ordningsamhet.
Inte så mkt highrise-buildings som i KL , mer en "vi-vill-vara-finast-känsla" på det mesta om man säger så.


Köpstråksgatan nummer ett....
...och det fattas inte köpcentran eller ngt annat i materiell väg,tror nog de flesta skulle hitta sitt favoritmärke här-MEN DET ÄR SVINDYRT!!!!

Ett Big Mac-meal kostade 80:- !!! Tror ni vi "malayer" blev chockade som är vana vid 16:-.........

Min höjdpunkt på resan var naturligtvis Raffles Hotel......tom de andra i familjen blev lite "rödvinspoeter" denna kväll och gillade att vandra runt här och insupa atmosfär av svunna tider.
Självklart måste man till världens finaste zoo när man är här , många av djuren är inte ens inhägnade utan rör sig fritt-häftigt!

Nattsafari var vi på och det var grymt spännande verkligen om än lite läskigt...en regnskog i kolsvart mörker känns inte alltid jättesäker kan jag säga,men vilken upplevelse!

Här hemma härjar en riktigt trist influensa så nu ligger lilleman med hög feber sen sex(!) dagar ....samtidigt är det högtryck i skolan och alla slutprojekt , konferenser (som barnen skall leda själva) skall fixas och förberedas-PUST!

Men snart skall vi hem på "semester"och de flesta hemma förväntar väl sig att man skall komma hem brun,utvilad och pigg....så det är väl bara att kleta på "brun-utan-sol" , köpa nån uppstramande ögoncreme och inhandla lite Prozac så gör man ingen besviken.

Ha en fortsatt trevlig onsdag!

Inga kommentarer: