onsdag 16 april 2008

Jag är tillbaka.....ho ho

Aporna måste ses när man kommer till Malaysia , alltid kul med roliga (till viss gräns ) vilda djur-maan tröttnar aldrig.






Som alltid efter uppehåll är det svårt att få upp tempot på bloggen.



Ni som skriver om inredning och bor i Sverige kan alltid slänga it nåt med en nyinköpt kruka efter årstid....men här liksom....inga årstider ,


varmt att gå runt och kolla på grejer , rökelse och patchworktyger med palljetter till fördärvelse , jag menar hur får du ihop en bra blogg om det???



Nu trodde ni att jag tappat stinget eller?! Lite lätt frustration kanske pga av torka men skam den som ger sig och nu har jag skaffat mig en inledning iallafall till dagens blogginlägg.



Vi var på Langkawi-alltid mysigt ! Att ha farmor här i KL var stort för oss alla-vilka 82-åringar ger sig ut i världen på det viset!?



Så vi har varit på Traders skybar jag o farmor med housemusiken dånande i öronen , Vi har ätit champagnebrunchen på Mandarin Oriental och lyxat till oss med det mesta och vi ÄÄÄÄlsakde det!!!!



E* hade med sig gammelfarmor till skolan där det hade satts fram en stol till henne (för hon var väntad) och när hon kom introducerades hon ; "here comes the famous great grandmother of E*" Hoppas farmor tyckte att uppmärksamheten var kul , vi uppskattade väldigt at ha henne och naturligtvis pappa och mamma här.



Sista dagen tog vi (ok,pappa beställde) en flaska skumpa och det kändes som en bra avslutning på en halvtossig semester , intensiv-men kul!!!



Lite bilder frå Langkawi.....dessa förb...varaner dyker upp på alla mina semesterställen ,nu kröp den bakom solstolen. Kommer fler bilder sen.

1 kommentar:

Pernilla sa...

Äntligen är du tillbaka! Började tro att du tappat datorn från hög höjd någonstans över en regnskog… Och nä, vet du vad – jag tycker du ska komma hem och fika hos mig nu, jag vill prata på riktigt liksom. Men i väntan på det ska jag sätta mej och skriva klart ett lååååångt mejl – vilken dag som helst faktiskt! Många, många kramar från mej!