onsdag 25 juni 2008

att vara efterlägtad......

är alltid smickrande-får mig att växa till 1.70 minst!!!

onsdag 11 juni 2008

"Nygamal" favorit....

Leila Lindholm onsdagar 21.00 , TV4 plus......ok,I´m hooked!! Förutom att hon är otroligt söt att titta på så gör hon så mysiga rätter o bakverk.
Får mig att vilja stå i köket hela dagarna och spendera kvällarna med att bjuda in till fest/pick-nick/mysfika osv.
(alla bilder är hämtade från Leilas hemsida )
Så nu blir det till att inhandla pastelliga kökssaker ett fint förkläde och sätta igång.
TÄNK ATT LITE ROSA FÄRG OCH MJÖLBLANDNINGAR KAN FÖRGYLLA ENS DAG!


tisdag 10 juni 2008

Sommar när vädret är som bäst...

Det är så mysigt med dessa kvällar när man sitter ute , och att ha ngr extra "mysiga" småttingar ite här o var höjer stämningen.Men som märktes på föregående inlägg börjar saknaden efter mannen göra sig riktigt ordentligt påmind...inget kan vara 100% utan honom!
E* njuter av att krama sin kanin.(...makabra mamma hoppas han kramar lite för hårt nån gång så vi inte behövde låta släkt o vänner sköta om dessa små gnagare medan vi är KL....nä,jag tar tillbaka det där)
Tog kameran med och gick utanför huset för att få en liten kvällsbild över "hemma" ,skönt att vara i sit egna hus utan att behöva känna att man måste sätta igång med diverse projekt..men tids nog är man där igen och då skall spaden sättas i landen , ballkongen skall målas , plantor sättas , gardiner sys , fönster putsas....och imellan där skall man "leva" lite med.
Inget är som Sverige i grönskans tid....och visst ,när vädret är som det varit de senaste veckorna är det kanon!

Människor skulle lära sig bara att njuta lite mer , stressa lite mindre och bli lite mer "laid-back" ibland...man får fundera på det där själv med så man inte bara hänge på ekorre-hjulet som spinner på snabbare o snabbare.
Nä,nu skall jag ner till stan och kolla lite och fixa lite ärenden-ha en bra dag alla därute!

tisdag 3 juni 2008

Sommar i Svedala!

Nu har vi hunnit med mycket på hyfsat kort tid...effektiv som man är!


Barnen suger ur den energi man har med sina skolbesök , kompisträffar , krav om att göra "ditt o datt" hela tiden-och mitt i allt detta skall jag också försöka ladda mina batterier med vänner o umgänge.


Lyxproblem säger en del och javisst till en del , men har man inte levt detta livet som vi gör kan man ha svårt att förstå.


Gav mig ut och sprang för att göra av med frustration som kan komma smygande ibland när man känner att man skall göra alla nöjda och glada , alla har förväntningar och själv är man bara sååå trött så man hade behövt ta det riktigt lugnt; ett par dagar iallfall.....och då menar jag få vara barnfri och göra lite "vuxensaker" som att få prata till punkt....puh!!
Det dröjer ju till v.29 innan mannen har semester så det är bara att ge sig till tåls , och superwomen som man är så är ju det en baggis!

Två bilder levereras här som visar hur fint det är på Astrid Lindgrens värld.
Killarna testar att vara pysslingar på de "små" utemöblerna.....ni som har barn som gillar att leka och använda sin fantasi;ÅK HIT!!


Härligt är iallafall att få se och vara med syskonens små troll här hemma-att få små kramar o pussar i tid och otid är en ynnest för en moster/faster !

Här har vi min stora E* och näst minsta kusinen i vår trädgård , snacka om mysigt sommarkort!